Er du vår nye hudlege?

Vi søker etter deg som har bred kompetanse innenfor dermatologi. Du som får stillingen vil være sterkt delaktig i utviklingen av tilbudet til våre pasienter. Du får være med på å sette preg på den faglige standarden på sengeposten og utviklingen av det polikliniske tilbudet.  Dine tanker om fremtidens helsevesen er viktig for oss!

Klinikk Alta åpnet høsten 2019 og gir en betydelig utvidelse av spesialisthelsetjenestetilbudet i Vest-Finnmark, som primært betjener pasienter i kommunene Alta, Kautokeino og Loppa. Vil du se innsiden av din potensielt fremtidige arbeidsplass? 🎥 Ta en virtuell rundtur her.

Nå styrker vi klinikken og utvider tilbudet! Du blir vår andre hudlege. Stillingen har ikke vakt-belasting.

Tilbudet ved klinikk Alta består av:

🏙 Alta har et variert næringsliv, kulturliv, friluftsliv og er et handels- og servicesenter for Vest-Finnmark og Nord-Troms. Her får du muligheten til å bo tett på både natur og byliv. Rushtid og tidsklemma har vi bare hørt om fra "søringan". Vi har rett og slett mer fritid som vi kan bruke på familie, venner og fritidsinteressene våre. Hvor fantastisk er ikke det?!  Interessert? Les mer om Alta her https://xn--altatettp-e3a.no/ 

Om du ønsker redusert stillingsbrøk kan det være en mulighet! Kunne du tenke deg en tilstedeværelse fri fra tidsklemma, men god lønn, flat struktur og godt arbeidsmiljø? 

Da søker du denne stillingen! Her betyr du mer!! 

Og husk at som arbeidstaker og innbygger i Finnmark får du flere økonomiske fordeler som gratis barnehage, årlig nedskriving av studielån på inntil kr 30 000,- og 12 timer gratis SFO/uke. For en familie med for eksempel to barn i barnehage innebærer dette en besparelse/økonomisk fordel på ca. 160 000 kr/år!!

Tiltredelse etter avtale.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Viktig informasjon til deg som søker:

Kontaktinformasjon

Helge Hansen, Avdelingsleder, +4790916566, Helge.Hansen@finnmarkssykehuset.no

Arbeidssted

Markveien 31
9510 Alta

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Finnmarkssykehuset HF

Referansenr.: 4824721506
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 30.06.2024