Sammen med Podium skal vi levere "Oppfølgingstiltaket" i Finnmark. Vi ser derfor etter en stødige kollega som ønsker å jobbe med yrkes -og karriereveiledning fra Alta. Vårt mål er å bistå deltakerne med å finne sine veier til jobb og utdanning og lyktes i disse. Oppfølgingstiltaket gir mulighet for deg som veileder til å kombinere egen veiledning med andre relevante tiltak for kvalifisering som styrker deltakers muligheter for å lykktes med sine mål.

Om du motiveres av å bidra til at andre lykkes med sine utdanning -og yrkesmål og samtidig ønsker å arbeide relasjonsbyggende, tar vi gjerne en prat med deg!

JobLoop er et selskap som inviterer til varierende og spennende arbeidsmuligheter. Vi drives av sosiale entreprenører, faglige veiledere, pedagoger, utviklere, sosionomer, spillpedagoger og jobbspesialister. I det daglige jobber vi med å skape nye veier for at flere skal oppleve mestring, komme ut i arbeid, og lykkes med sine utdanningsløp.

JobLoop AS samarbeider med kommuner, skoler og fylkeskommuner, NAV og et stort antall private og offentlige arbeidsgivere.

Som et ledd i arbeidet med å etablere JobLoop i Finnmark er det ønskelig å supplere teamet med lokale veiledere. JobLoop har den siste tiden opplevd sterk vekst flere steder i Norge. Vi ønsker å etablere virksomhet flere kommuner i Finnmark gjennom å opprette lokale kontorfellesskap. Vi leverer i dag også tiltaket "Digitale Talenter" i Troms og Finnmark.

Vi håper å også kunne rekruttere en lokal tiltakleder blant søkerne til stillingen.

I jobben som veileder får du ansvar for å følge opp deltakerne. Det vil i hovedsak foregå på ditt lokale kontor, men kan også inkludere andre fysiske møteplasser, digitale møter, over telefon, og ute hos bedrift/arbeidspraksis. Du vil samarbeide med en rekke lokale virksomheter og arbeidsgivere, med vårt hybride fagteam og med NAV lokalt. Samarbeidet du får til med den enkelte deltaker er avgjørende for at vi skal lyktes med tiltaket. Relasjonsbyggende ferdigheter er derfor en viktig egenskap.

Vi ser etter deg som:

· Har evne til å spille andre gode

· Er strukturert og selvstendig

· God på kommunikasjon og involvering

· Resultat orientert og selvstendig

· Er opptatt av verdibasert måloppnåelse

Stillingen krever at du har:

· Treårig høyskole. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet

· Erfaring fra arbeid med arbeidsinkludering, karriereveiledning, markedsarbeid og rekruttering er en fordel men ikke et krav

· God kjennskap til arbeidsmarkedet i området

. God og flytende kommunikasjon på Norsk. Samisk er en fordel.

Vi tilbyr:

· En spennende og stilling med faglige utfordringer

· Selvstendig stilling med stor grad av frihet

· Godt arbeidsmiljø hvor engasjement, omsorg og tillit er viktige drivere.

· Utviklingsmuligheter

· Stor takhøyde for vekst og nytenking

· Et godt sosialt arbeidsmiljø med fellesturer og samlinger

· 100 % eller deltidsstilling etter ønske

Vi håper at du er den rette og gleder oss til å møte deg!

Ta kontakt på telefon 410 86 827 eller send CV og søknad til sina@jobloop.no i .word eller .pfd format. Vi oppfordrer til å ta kontakt så snart som mulig og vil være i kontakt med aktuelle kandidater fortløpende frem til 15.07.24