Trives du med å yte topp service og ønsker å bidra til besøksglede? Vil du bli en del et av team som motiveres av hverandre og gode resultater? 

Thon Hotel Alta styrker teamet, og vi er på jakt etter deg som er interessert i en 30% stilling i resepsjonen. Arbeidstid vil være annenhver helg, fredag til søndag, både tidlig- og senvakter. Dette er en spennende og utfordrende stilling i et inkluderende, hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Du vil bli en del av et resepsjonsteam på 10 personer. Oppstart vil være i begynnelsen av august. 

Thon Hotel Alta ligger sentralt i Alta Sentrum, på toppen av kjøpesenteret AMFI Alta. Det er et perfekt utgangspunkt for å utforske Alta og de arktiske omgivelsene. Thon Hotel Alta er et moderne forretningshotell, som også er velegnet for feriereisende. Hotellet har 149 rom, restaurant og konferansefasiliteter. 

 

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

For å trives i denne stillingen, er det en fordel om du:

 

Vi tilbyr:

 

Å jobbe i Olav Thon Gruppen:

Olav Thon Gruppen byr på et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Som en del av Olav Thon Gruppen jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Vi er en stor organisasjon som er ledende innen både hotell og eiendom, og kan derfor tilby gode karrieremuligheter. I Olav Thon gruppen har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes derfor mange muligheter for deg som ønsker videre karriere. Vi kan tilby en variert arbeidshverdag med høyt tempo i en av Norges største hotellkjeder. Hos oss får du muligheten til å skape gylne øyeblikk i møte med våre gjester fra mange ulike kundegrupper. Vi har også gunstige ansattfordeler og rabatter.