I en verden der vi er stadig mer avhengige av en stabil strømforsyning er Statnett en viktig aktør i samfunnsutviklingen. Vi har en ambisiøs strategi om å bidra til nullutslipp i 2050 ved å legge til rette for elektrifisering og ny grønn verdiskapning i et enda raskere tempo. Det betyr flere og større oppgaver, innenfor nett, bærekraft og digitalisering. Ønsker du å være med på dette viktige arbeidet? Vi søker nå etter en teamleder for Prosjekteringsledelse – nyanlegg og kabel.

 

Teamet inngår som ett av tre team i seksjonen Prosjekterings- og byggeledelse. Som teamleder vil du ha ansvar for å utvikle og forvalte kapasitet og kompetanse innen teamets fagområder.

 

Vi søker deg som drives av å bygge et sterkt team, og forstår verdien av å jobbe tverrfaglig både internt i Statnett og eksternt. Som teamleder vil du ha det overordnede ansvaret for leveranse av tverrfaglig teknisk kompetanse fra teamet til Statnetts prosjektportefølje. Dette skal bidra til å realisere målbilder, veikart og vedtatt strategi. For å kunne utøve ditt ansvar vil du jobbe tett med andre ledere i forretningsområdet Nett og sentrale avdelinger i Statnett. Du vil rapportere til leder for seksjon Prosjekterings- og byggeledelse og sitte i seksjonens ledergruppe.

Teamet du skal lede består av prosjekteringsledere som leder de tekniske fagene i Statnetts utbyggingsprosjekter, og som dermed bidrar til å operasjonalisere strategien. Våre prosjekter omfatter alt fra mindre fornyelser og vedlikeholdsprosjekter til svært omfattende prosjekter med stor samfunnsinteresse.

 

Arbeidssted er primært i Oslo, men kan også vurderes ved våre kontorer i Trondheim, Alta, Sandnes eller Sunndalsøra.

Arbeidsoppgaver

 

Arbeidsoppgaver

 

Kvalifikasjoner

 

Personlige egenskaper

Vi søker en strukturert og handlekraftig leder, som legger til rette for samarbeid og god kommunikasjon. Du er tydelig og har evne til å forenkle komplekse problemstillinger og se helhetlige løsninger.

 

Vi ser etter deg som:

 

Hvis du har spørsmål til stillingen, ta kontakt med vår rådgiver Trygve Langholm i BackerSkeie på e-post tl@backerskeie.com

Kontaktinformasjon

Trygve Langholm, Partner, tl@backerskeie.com

Arbeidssted

Nydalen Allé 33
0484 Oslo

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Statnett

Referansenr.: 4833938814
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 08.08.2024