Statnett har en sentral rolle i det grønne skiftet og har økende aktivitetsnivå både til lands og til havs. Vår gjennomføringskapasitet skal styrkes for å møte Norges fremtidige energibehov og sikre effektiv og pålitelig strømforsyning. Statnett drifter og utvikler det sentrale overføringsnettet for kraft og er ansvarlig for at produksjon og forbruk av strøm til enhver tid er i balanse.

Statnett har en ambisiøs strategi om å bidra til naturpositiv nettutvikling og nullutslipp i 2050 ved å legge til rette for grønn verdiskaping.

Vi skal investere for 10-15 milliarder kroner i snitt per år de neste 10 årene og har nå behov for en teamleder som skal lede Team for operativt ytre miljø og klima. Team for operativt ytre miljø og klima er Statnetts kompetansesenter for klima, miljø, natur, skog og reindrift og har det operative ansvaret for å integrere bærekraftshensyn i prosjekter og drift.

Vi søker nå etter en fremoverlent leder for dette teamet.

Du blir en del av et dynamisk arbeidsmiljø med høyt tempo. Hos oss er et positivt og støttende arbeidsmiljø essensielt og vi legger stor vekt på samarbeid og kunnskapsdeling.

Stillingen kan ha arbeidssted ved et av våre kontorer i Oslo, Sandnes, Alta eller Trondheim

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper
Vi søker en strukturert og gjennomføringssterk leder, som evner å samhandle og legge til rette for samarbeid og leveranser på tvers av forretningsområder. Du er tydelig og ryddig i din kommunikasjon, og har god evne til å forenkle komplekse problemstillinger og se helhetlige løsninger med utgangspunkt i både operasjonelle og strategiske behov.

Vi ser etter deg som:

Hvis du har spørsmål til stillingen, ta kontakt med vår rådgiver Trygve Langholm i BackerSkeie på e-post tl@backerskeie.com

Kontaktinformasjon

Trygve Langholm, Partner, tl@backerskeie.com

Arbeidssted

Nydalen Allé 33
0484 Oslo

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Statnett

Referansenr.: 4833927830
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 08.08.2024