🌟 Bli en del av vårt dyktige team ved Spesialistpoliklinikken og utforsk en verden av spennende muligheter innen somatikk! 🌟

Er du klar for en utfordrende og givende karriere som sykepleier og i tillegg kunne jobbe på dagtid? 

Hos oss får du muligheten til å arbeide i et variert og inspirerende miljø, hvor du spiller en viktig rolle i å sikre pasientenes velvære og helse. Hos oss har du mulighet for å få rekrutteringsstilling og ta videreutdanning til spesialsykepleier. Finnmarkssykehuset lyser årlig ut rekrutteringsstillinger innenfor kreft, operasjon, anestesi, intensiv og jordmor.

Ved poliklinikken i Alta vil du som sykepleier ha utfordrende oppgaver sammen med spesialistene og  du vil også kunne jobbe mye selvstendig. 

Som sykepleier / kreftsykepleier ved Spesialistpoliklinikken vil du være 💜 av vårt team. Vi er i en omstillingsprosess der vi skal utarbeide flere og andre tilbud til pasientene. Vi skal øke på tilbudet til pasienter som får infusjon og cellegift i Alta. Du vil blant annet få opplæring innenfor dette området som gjøres ved vår medisinske dagenhet.  Her jobber det dyktige sykepleiere og kreftsykepleiere. De administrere alt behandlingen til pasienten, blander og gir infusjonene/ cellegiften. Dette gir deg en unik mulighet til å utvikle dine ferdigheter og kompetanse innenfor ett fagområde med pasienter som er takknemlig for å få behandlingen nært sitt hjemsted. 

Vi arbeider daglig med medisinteknisk utstyr og data. Praktisk anlagte personer med en forkjærlighet for teknologi og data vil føle seg hjemme hos oss.

Alta har et variert næringsliv, kulturliv, friluftsliv og er et handels- og servicesenter for Vest-Finnmark og Nord-Troms. Her får du muligheten til å bo tett på både natur og byliv. Les mer om Alta HER.

Bli med oss – sammen kan vi skape en bedre fremtid for våre pasienter! 🌈🏥💪

Stillingsprosenten er per nå 77%, men vi jobber for å få økt stillingen til 100%! 

Tiltredelse etter avtale.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Viktig informasjon til deg som søker

Kontaktinformasjon

Lene Thomassen, Enhetsleder, +4741473438, Lene.Thomassen@finnmarkssykehuset.no

Arbeidssted

Markveien 31
9510 Alta

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Finnmarkssykehuset HF

Referansenr.: 4837483947
Stillingsprosent: 77%
Fast
Søknadsfrist: 11.08.2024