🌟 Bli en del av vårt dyktige team ved Spesialistpoliklinikken og utforsk en verden av spennende muligheter innen somatikk! 🌟

Er du klar for en utfordrende og givende karriere som sykepleier? Hos oss får du muligheten til å arbeide i et variert og inspirerende miljø, hvor du spiller en viktig rolle i å sikre pasientenes velvære og helse.

Som sykepleier ved Spesialistpoliklinikken vil du være 💜 av vårt team. Vi skal øke på tilbudet til pasienter som får infusjon og cellegift i Alta. Du vil få opplæring innenfor dette området som gjøres ved vår medisinske dagenhet.  Her jobber det sykepleiere og kreftsykepleiere. De administrere alt behandlingen til pasienten, blander og gir infusjonene/ cellegiften. Dette gir deg en unik mulighet til å utvikle dine ferdigheter og kompetanse innenfor ett fagområde med pasienter som er takknemlig for å få behandlingen nært sitt hjemsted.

Vi arbeider daglig med medisinteknisk utstyr og data. Praktisk anlagte personer med en forkjærlighet for teknologi og data vil føle seg hjemme hos oss.

Alta har et variert næringsliv, kulturliv, friluftsliv og er et handels- og servicesenter for Vest-Finnmark og Nord-Troms. Her får du muligheten til å bo tett på både natur og byliv. Les mer om Alta HER.

Bli med oss – sammen kan vi skape en bedre fremtid for våre pasienter! 🌈🏥💪

Tiltredelse etter avtale.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Viktig informasjon til deg som søker

Kontaktinformasjon

Lene Thomassen, Enhetsleder, +47 41473438, lene.thomassen@finnmarkssykehuset.no

Arbeidssted

Markveien 31
9510 Alta

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Finnmarkssykehuset HF

Referansenr.: 4823610540
Stillingsprosent: 77%
Fast
Søknadsfrist: 01.07.2024