Nå har du mulighet til å bli en del av vårt dyktige team på XXL Alta! Vi jobber for å gi våre kunder den beste handleopplevelsen innen sport og friluft, og jobber sammen som et team for å oppnå våre felles mål! Vi deler fagområdene i vårt varehus inn i følgende avdelinger: Sport, løping og trening – Barn og fritid – Jakt og villmark – Ski og sykkel – Verksted – Lager og logistikk – Kasse.

I stillingen som selger er ditt viktigste formål at kundene får en fin kundeopplevelse og er fornøyde når de forlater butikken.

Akkurat nå har vi stort behov for sommervikarer, men det er gode muligheter for forlengelse av kontrakt for de rette kandidatene.

Arbeidsoppgaver:

For å lykkes i stillingen tror vi at du:


Hva kan du forvente som ansatt hos oss?
I XXL har vi fokus på våre ansatte, deres utvikling og et godt arbeidsmiljø. Vi jobber strukturert med opplæring og videreutvikling av våre ansatte. Hos oss er det gode muligheter for intern utvikling og videre karrieremuligheter. Vi har et inkluderende miljø, hvor vi som team jobber sammen for å nå våre mål. Vi kan tilby gode personalrabatter, konkurransedyktige betingelser og mulighet til å bli en del av Nordens største sportskjede!

Du kan lese mer hvordan det er å jobbe hos oss på vår karriereside: Karriere – XXL Norge


Er du den vi ser etter?
Da ser vi frem til å motta din søknad!

Vi gjør oppmerksom på at vi kun behandler søknader som kommer via vårt elektroniske søknadsskjema. Søk på stillingen via knappen «søk her». Vi har valgt å erstatte søknadsbrevet med spørsmål. Når du skal søke på stillingen, vil du bli bedt om å laste opp din CV og svare på våre spørsmål.


Kontaktperson:

Tor Arve Grotle
Varehussjef