Er du vår nye radiolog?

Vi søker deg som har spesialisert deg innen radiologi. Du som får stillingen vil være sterkt delaktig i utviklingen av tilbudet til våre pasienter. Du får være med på å sette preg på den faglige standarden på røntgenavdelingen og utviklingen av det polikliniske tilbudet.  Dine tanker om fremtidens helsevesen er viktig for oss!

Klinikk Alta åpnet høsten 2019 og gir en betydelig utvidelse av spesialisthelsetjenestetilbudet i Vest-Finnmark, som primært betjener pasienter i kommunene Alta, Kautokeino og Loppa. Vil du se innsiden av din potensielt fremtidige arbeidsplass? 🎥 Ta en virtuell rundtur her. Klinikken er samlokalisert med Alta kommune og fylkeskommunens tannhelsetjenester.

Nå styrker vi klinikken og utvider tilbudet! Du blir en del av et sterkt fagmiljø bestående av andre legespesialister, og de fleste kategorier helsearbeidere. Stillingen har ikke vakt-belasting slik vi er organisert i dag, men det kan ikke utelukkes i fremtiden. 

Vår maskinpark i klinikken ble betydelig utvidet høsten 2019 og inneholder i dag CT, MR, UL og konvensjonell røntgen. Pr i dag har vi følgende maskinpark: Røntgen CT og ultralyd fra GE, MR fra Philips. Hverdagen vår er dynamisk, variert og spennende i nye lokaler.

Vi trives på jobb og løser oppgaver i felleskap der hver enkelt betyr mye. Du vil bli en del av et fagmiljø som har fokus på trivsel, samarbeid og service. Dine nye kolleger vil være dedikerte radiografer og øvrig støttepersonale. 

Stillingen er tilknyttet røntgenavdelingen, og du vil samarbeide tett med øvrige klinikker, blant annet har vi et godt samarbeid med røntgenavdelingen i Hammerfest der vi får radiologi tjenester fra i dag. 

Finnmarkssykehuset er inne i en historisk satsning på sykehusbygg og utstyr. Vi har nyere sykehus/-bygg i Alta, Karasjok og Kirkenes, og snart er også Nye Hammerfest sykehus klart for innflytting! I tillegg har vi en egen forskningsavdeling som gir deg som lege gode muligheter for forskning!

🏙 Alta har et variert næringsliv, kulturliv, friluftsliv og er et handels- og servicesenter for Vest-Finnmark og Nord-Troms. Her får du muligheten til å bo tett på både natur og byliv. Rushtid og tidsklemma har vi bare hørt om fra "søringan". Vi har rett og slett mer fritid som vi kan bruke på familie, venner og fritidsinteressene våre. Hvor fantastisk er ikke det?! Les mer om Alta HER.

HER BETYR DU MER! Om du ønsker redusert stillingsbrøk kan det være en mulighet! Kunne du tenke deg en tilstedeværelse fri fra tidsklemma, men god lønn, flat struktur og godt arbeidsmiljø? Da søker du denne stillingen! 

Tiltredelse snarest eller etter avtale.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Finnmarkssykehuset HF ligger i Tiltakssonen i Finnmark og Nord-Troms, her får du:

Viktig informasjon til deg som søker

Kontaktinformasjon

Helge Hansen, Avdelingsleder, +4790916566, Hansen Helge

Arbeidssted

Markveien 31
9510 Alta

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Finnmarkssykehuset HF

Referansenr.: 4824797905
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 30.06.2024