Drømmer du om å leve det gode liv i Finnmark? Da kommer du til Alta!

Her får du det beste av 4 årstider, tilgang til fantastiske naturopplevelser og et levende bymiljø!

Avdeling for Rus- og avhengighetsbehandling gir tverrfaglig spesialisert behandling (TSB) til pasienter med rusproblematikk. Ruspoliklinikken er i enhet sammen med LAR og Vurderingsenheten i Finnmark. I tillegg har avdelingen en egen sengeenhet med 8 plasser for avhengighetsbehandling. TSB Alta har totalt 2 legestillinger inkludert legespesialist i rus- og avhengighetsmedisin og legespesialister i psykiatri i faste stillinger. Legene er en del av tverrfaglig behandlingsteam med sosial, helse- og psykologfaglig kompetanse.

Vi holder til i Klinikk Alta. Her finner du også VPP, BUP, og Døgnenheten PHV. I tillegg har vi somatisk avdeling med spesialistpoliklinikk, sengeenhet og Alta kommunale legevakt.

Alta – Finnmarks største by er en spennende og levende by med både gode jobb- og fritidstilbud. Dette har gjort Alta til en sjeldenhet i nordnorsk skala, vi er en kommune i vekst. Med tilskudd fra øst, vest og sør har Alta blitt til en smeltedigel med mange spennende aktiviteter både på kultur og idrettsfronten. Du finner oss også på UNESCO’s verdensarvliste med Helleristninger og Struves meridian bue. Både lokale og tilreisende er i tillegg lidenskapelig opptatt av naturen, som er så nærme at du knapt kan unngå den det sekundet du går ut døra. Mens sommeren er full av midnattssol, laksefiske og turer i Norges beste turterreng, er vinteren like fantastisk med nordlys, isfiske og perfekte snøforhold for både skuter- og skiturer. Her er aktiviteter og opplevelser som både store og små kan nyte, året rundt og rett rundt hjørnet. Alta er et trafikknutepunkt kun to timer med fly unna Oslo! Les mer om Alta her.

Søknader behandles fortløpende, og ansettelse kan foretas.

Tiltredelse etter avtale.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Viktig informasjon til deg som søker

Kontaktinformasjon

Gro Helene Sørensen, Enhetsleder, +4791393125, gro.helene.sorensen@finnmarkssykehuset.no

Arbeidssted

Markveien 31
9510 Alta

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Finnmarkssykehuset HF

Referansenr.: 4815978456
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 23.06.2024