👃👂💫 Har du lidenskap for å hjelpe mennesker med øre-, nese- og halsplager? Trives du i et innovativt og omsorgsfullt miljø? Da er denne spennende stillingen som ØNH – lege hos oss noe for deg! 

Vi søker etter en dedikert og kompetent Øre-Nese-Hals Lege som ønsker å utgjøre en positiv forskjell i pasienters liv. Hos oss vil du få muligheten til å utføre varierte medisinske prosedyrer, diagnostisere og behandle ulike ØNH-lidelser og bidra til pasienters bedre livskvalitet.

Spesialistpoliklinikken i Alta tilbyr et bredt spekter av flere spesialisttjenester av elektiv karakter. Vi har en ledig stilling som ØNH-Lege. Enheten vår består av ØNH- lege, audiograf, og søvn/c-pap team hvor utredning av alle typer ØNH problemstillinger i alle aldersaspekter er i fokus. Vi har poliklinikk med nytt ØNH utstyr og mulighet for en del dagkirurgiske inngrep. Det er en fordel med bred ØNH kompetanse (da det som ellers i Finnmark er lange avstander til annet fagmiljø). Vi tilbyr jobb i godt utstyrte lokaler, med dedikerte og trivelige kollegaer og hjelpepersonell. Her betyr du mer!

Vi tilbyr spesialisthelsetjenester for befolkningen i kommunene Alta, Kautokeino og Loppa innen somatikk, psykisk helsevern og avhengighet. Klinikken er samlokalisert med Alta kommune og fylkeskommunens tannhelsetjenester.

🏙 Alta har et variert næringsliv, kulturliv, friluftsliv og er et handels- og servicesenter for Vest-Finnmark og Nord-Troms. Her får du muligheten til å bo tett på både natur og byliv. Rushtid og tidsklemma har vi bare hørt om fra "søringan". Vi har rett og slett mer fritid som vi kan bruke på familie, venner og fritidsinteressene våre. Hvor fantastisk er ikke det?! Les mer om Alta HER.

Tiltredelse snarest eller etter avtale.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Finnmarkssykehuset HF ligger i Tiltakssonen i Finnmark og Nord-Troms, her får du:

Viktig informasjon til deg som søker

Kontaktinformasjon

Gunn Olsen, Konstituert avdelingsleder, +47 99364290, gunn.olsen@finnmarkssykehuset.no

Arbeidssted

Markveien 31
9510 Alta

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Finnmarkssykehuset HF

Referansenr.: 4774189725
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 31.07.2024