Hvem er du?

Studerer du eller er du engasjert innenfor pedagogiske fag og søker etter en mulighet for faglig relevant erfaring? Studerer du sykepleie og ønsker å få innsikt i livet bak sykdom? Er du på utkikk etter en jobb? Vi ønsker å høre fra deg og oppfordrer deg til å søke!

Du vil jobbe tverrfaglig med helsepersonell med 2:1 bemanning. I samarbeid med helsepersonell skal du bidra til et godt liv for vår datter som er født med multifunksjonsnedsettelser. Stillingen er våken nattevakt.

Arbeidet som BPA gir deg mulighet til å utvikle deg profesjonelt innen helse- og omsorgssektoren, gjennom ulike arbeidsoppgaver i ordningen, men også samarbeid med ulike faggrupper, hvor du får muligheten til å lære fra andre fagfolk og bidra til en helhetlig tilnærming til omsorg. Du får erfaring med å håndtere ulike utfordringer og utvikle verdifulle ferdigheter i kommunikasjon, empati og problemløsning.

Jobben gir ofte en høy grad av fleksibilitet, både i forhold til arbeidstid og arbeidsoppgaver. Du har muligheten til å påvirke egen arbeidshverdag og mulighet til å utføre arbeidet på en måte som er tilpasset både brukerens og din egen trivsel.

Vi har et godt arbeidsmiljø der alle kommer overens med alle, vi har mye humor og arbeidsdagene kan i stor grad styres selv. Det vi setter pris på med gjengen vår er at de er initiativrike, aktive og ryddige. Det ønsker vi at du også er. Vår gjeng er lett å bli kjente med og er vant til å jobbe som BPA, så om dette er nytt for deg vil de gi deg verdifull opplæring. Vi setter også pris på nysgjerrighet, endringsvilje og faglighet- det har vi mye av hos våre ansatte.

Vi tilbyr:

Stillingsstørrelse og arbeidstid

Vi trenger flere nattevakter i vår ordning! Da flere av våre ansatte skal videre ut i verden for å studere trenger vi flere i gjengen vår. Vi utlyser i hovedsak stillinger som tilsvarer 84 timer natt pr 4 uker, men ønsker du å jobbe mer enn det vil det være mulighet for det.

Det er også behov for tilkallingsvikarer, har du behov for en ekstrajobb er du velkommen til å søke hos oss.

Mye mer enn bare penger

Visste du at med erfaring fra jobben som personlig assistent er du ettertraktet også i andre jobber?

Når du jobber så tett på mennesker som assistenter gjør, får du en helt egen kunnskap om relasjonsbygging. Du får kunnskap og erfaringer som er unik og verdsatt i arbeidslivet! All arbeidserfaring er relevant for BPA assistenter. Vi mener at BPA ikke er en helsetjeneste, våre BPA-assistenter skal bidra til at våre vedtakseiere hver dag får En bedre hverdag!

Hva du får som assistent i BPA Nord:

…og ikke minst den hotteste arbeidsgiver i Nord-Norge

Har du spørsmål til oss, ta kontakt med BPA-telefon: 406 22 364.

Vil DU bidra til en bedre hverdag for mennesker med assistansebehov, samtidig som du får en spennende CV?
Søk assistentjobb hos BPA Nord!