I en verden der stabil strømforsyning er avgjørende, spiller Statnett en viktig rolle i samfunnsutviklingen. Vi sikrer drift og kraftforsyning ved å utvikle fremtidens nett- og driftsløsninger, samt legger til rette for elektrifisering og grønn verdiskapning. Forretningsområde Nett planlegger, bygger og vedlikeholder det norske sentralnettet.

Nett må gjennomføre store endringer for å effektivisere nettutbygging og vedlikehold. Seksjon Utvikling og effektivisering i Nett søker nå en læringskoordinator for å bistå i arbeidet med forbedringer, samt styrking av læringskulturen i Nett. Vil du være med på dette viktige arbeidet?

Arbeidsted kan være ved en av våre administrasjonsbygg i Oslo, Sandnes, Sunndalsøra, Trondheim og Alta.

Arbeidsoppgaver

Som læringskoordinator vil du koordinere produksjonen av opplæringsmateriell og følge opp og administrere gjennomføringen av opplæringen. Du vil bistå læringsansvarlig i arbeidet med å identifisere opplæringsbehov i organisasjonen, og samhandle tett med HR, ledere og andre interessenter for å utvikle og implementere læringsstøttesystemer. Du vil også bistå i utviklingen og implementeringen av evalueringsmetoder for å vurdere effektiviteten av læringsprogrammer og kontinuerlig forbedre opplæringsinitiativer. Videre vil du støtte og veilede fagpersoner som er ansvarlige for læringsinnholdet. Videre vil du samarbeide med Statnetts avdeling for organisasjonsutvikling og eksterne leverandører for å utforske teknologier som kan forbedre opplæringsprosessene, inkludert e-læring og digitale læringsplattformer.

Kvalifikasjoner

Det forutsettes at den som ansettes må kunne klareres og autoriseres i tråd med sikkerhetslovens bestemmelser.

Personlige egenskaper

For å lykkes i denne rollen ser vi etter en person som er resultatorientert og har stor personlig gjennomføringsevne. Du har sterke organisatoriske ferdigheter og et sterkt ønske om å utvikle Statnetts kultur. Du trives i et dynamisk miljø og er i stand til å håndtere flere oppgaver samtidig. Du har evnen til å analysere opplæringsbehov og tilpasse programmer deretter. I tillegg er du en lagspiller som samarbeider godt på tvers av rapporteringslinjer og bidrar positivt til seksjonens faglige og sosiale miljø.

Vi tilbyr

Du vil være omgitt av kolleger med mye kompetanse som de gjerne vil dele med deg. Hos Statnett vil du få en konkurransedyktig lønn. Det er muligheter for hjemmekontor opp til to dager i uken og i Statnett har vi fleksitid. Det er gode forsikrings- og pensjonsordninger, samt en bedriftshelsetjeneste. Det vil være flere anledninger til å være sosial med dine kollegaer, enten det måtte være bedriftsidrettslag, kor eller revy. Statnett har treningsstudio i sine lokaler og flere firmahytter det er mulig å låne.

Kontaktinformasjon

Arne Henning Underdal-Loktu, Rekrutteringspartner, Capus, 911 31 414
Emilia Lundahl Otterhals, Rekrutteringspartner, Capus, 48038088

Arbeidssted

Nydalen allé 33
0484 Oslo

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Statnett

Referansenr.: 4827126154
Stillingsprosent: 100%
Fast