I en verden der stabil strømforsyning er avgjørende, spiller Statnett en viktig rolle i samfunnsutviklingen. Vi sikrer drift og kraftforsyning ved å utvikle fremtidens nett- og driftsløsninger, samt legger til rette for elektrifisering og grønn verdiskapning. Forretningsområde Nett planlegger, bygger og vedlikeholder det norske sentralnettet.

Nett må gjennomføre store endringer for å effektivisere nettutbygging og vedlikehold. Seksjon Utvikling og effektivisering i Nett søker nå en læringsansvarlig som skal bidra til forbedringsarbeidet ved å skape varige adferdsendringer hos medarbeiderne gjennom endringer i kunnskap, ferdigheter og holdninger. Vi har nylig samlet produktutvikling, prosessutvikling, dataforvaltning og opplæring i en smidig leveranseorganisasjon.

Som læringsansvarlig vil du være sentral i utviklingen av læringskulturen i Nett og sikre et godt opplegg for implementering og opplæring. Vil du være med på dette viktige oppdraget?

Arbeidsted kan være ved en av våre administrasjonsbygg i Oslo, Sandnes, Sunndalsøra, Trondheim og Alta.

Arbeidsoppgaver

Som Læringsansvarlig vil du identifisere opplæringsbehov ved å samarbeide med forbedringsorganisasjonen og ledere i forretningsområdet. Du og en læringskoordinator vil jobbe tett med HR og andre interessenter for å utvikle og implementere læringsstrategier som støtter Statnetts mål. Dette innebærer behovsanalyser, utarbeidelse av læringsmål, og utvikling av evalueringsmetoder for å vurdere og forbedre læringsprogrammene. Du vil gi støtte og veiledning til fagpersoner ansvarlige for læringsinnhold og samarbeide med avdelingen for organisasjonsutvikling og eksterne leverandører for å utforske nye læringsteknologier.

Kvalifikasjoner

Det forutsettes at den som ansettes må kunne klareres og autoriseres i tråd med sikkerhetslovens bestemmelser.

Personlige egenskaper

Vi ser etter en resultatorientert person med stor gjennomføringsevne og sterke organisatoriske ferdigheter, som ønsker å utvikle Statnetts kultur. Du trives i et dynamisk miljø og håndterer flere oppgaver samtidig. Du har evnen til å analysere opplæringsbehov og tilpasse programmer deretter, med en pedagogisk tilnærming. Samarbeid på tvers av rapporteringslinjer er en av dine styrker, og du bidrar aktivt til seksjonens faglige og sosiale miljø.

Vi tilbyr

Du vil være omgitt av kolleger med mye kompetanse som de gjerne vil dele med deg. Hos Statnett vil du få en konkurransedyktig lønn. Det er muligheter for hjemmekontor opp til to dager i uken og i Statnett har vi fleksitid. Det er gode forsikrings- og pensjonsordninger, samt en bedriftshelsetjeneste. Det vil være flere anledninger til å være sosial med dine kollegaer, enten det måtte være bedriftsidrettslag, kor eller revy. Statnett har treningsstudio i sine lokaler og flere firmahytter det er mulig å låne.

Kontaktinformasjon

Arne Henning Underdal-Loktu, Rekrutteringspartner, Capus, 911 31 414
Emilia Lundahl Otterhals, Rekrutteringspartner, Capus, 480 38 088

Arbeidssted

Nydalen allé 33
0484 Oslo

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Statnett

Referansenr.: 4827129920
Stillingsprosent: 100%
Fast