Med omsorg i fokus

Slik kommer arbeidshverdagen din til å se ut: 

Som miljøterapeut eller Helsefagarbeider har du hovedkontakten med pasientene. Dine oppgaver blir derfor å observere pasientene med et klinisk blikk, og dosere med medisiner skrive rapporter, og være til hjelp med din faglige kompetanse. Du er også med på ulike møter sammen med teamet ditt, samt jevnlige møter sammen med kommunen. I denne stillingen jobber du medlever-turnus, som vil si at du er på jobb 3-4 døgn, og har fri 7 dager mellom vaktene. Dette gir deg stor frihet og en fleksibilitet. Med andre ord kan du vente deg en variert hverdag der du møter på ulike utfordringer som du tar på strak arm!

Som ansatt i omsorgstjenesten hos Stendi blir din oppgave å gjøre hverdagen til våre beboere lettere. Du er med på det gode og det vonde, og står som en trygg støtte i dette. Din hjelp bidrar til å gjøre en positiv forskjell, og sammen skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle.

En hverdag preget av utviklingsmuligheter, godt arbeidsmiljø og fleksibilitet

Som ansatt hos oss kan du vente deg en rolle der du får vokse både faglig og personlig. Vi har ulike kurs som er skreddersydd til de ulike pasientene slik at du føler deg trygg i møte med utfordringene på jobb. Du kan dermed vente deg å komme til et hyggelig arbeidsmiljø der du blir godt ivaretatt. I tillegg får du fleksibilitet i rollen, f.eks at du har muligheten til å bytte til andre avdelinger, samt fleksibilitet i vaktsystemet. Dette gir deg muligheten til å studere eller utvikle deg ved siden av jobb!

Hos Stendi får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

Du – en trygg person som vil jobbe med mennesker

Til denne rollen ser vi for oss at du:

I denne rollen er ingen dager like, og derfor er det en fordel å være en løsningsorientert og fleksibel person som alltid er klar for nye utfordringer! Vi ser også for oss at du er trygg i deg selv, møter mennesker med respekt, og har forståelse for hvorfor pasientene er på bolig. Alle som jobber i omsorgstjenesten må oppgi politiattest, og snakke godt norsk/ha gjennomført Bergenstest B2. Kjenner du deg igjen i egenskapene som er beskrevet, kommer du til å passe godt hos oss!

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din. 

Kontaktperson:

Navn: Karen Marit Utsi 

Tittel: Avdelingsleder

Nummer: 933 00 369

Informasjon til deg som søker jobb:

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen.