Statnett har en sentral rolle i det grønne skiftet og har økende aktivitetsnivå med store planlagte investeringer i årene som kommer. Vi øker nå vår gjennomføringskapasitet for å møte Norges fremtidige energibehov og sikre effektiv og pålitelig strømforsyning. Dette krever økt fokus på transformasjon, videreutvikling av strategiske partnerskap, leverandørmodeller og anskaffelser.  

Vi styrker nå arbeidet med innkjøp, leverandørstyring og kategoriledelse for flere forretningsområder, for å møte kommende investeringer og behov. Vi ser etter medarbeidere med et brennende engasjement for det grønne skiftet, anskaffelser, kategoriledelse og leverandørstyring.  

Stillingen som Kategorileder Kabel ligger innenfor forretningsområdet Teknologi & Transformasjon i avdeling Innkjøp og Leverandørstyring, seksjon Ledning, Stasjon og Kabel. Forretningsområdet ser transformasjon, innovasjon, teknologiutvikling, innkjøp og leverandørstyring i sammenheng på tvers av teknologi- og fagområder og er et høyt prioritert område i selskapet. Seksjonen dekker alle anskaffelser og leverandøroppfølging innenfor kraftledninger, koblingsstasjoner med tilhørende elektroutstyr som transformatorer og apparatanlegg samt kabelanlegg, inklusive mellomlandsforbindelser. Kategorien for kabel omfatter alle Statnetts anlegg for AC og DC landkabel og sjøkabel fra 170 kV opp til 525 kV, inkludert installasjon.  

Arbeidssted for stillingen vil være ved et av våre kontorer i Alta, Trondheim, Sandnes, Sunndalsøra  eller Oslo.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Personlig egnethet vil bli vektlagt. 

Vi tilbyr

Ønsker du mer informasjon, ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Capus, Kristine Sandstå, på tlf 977 29 641.  
Merk at responstiden kan være noe senere i fellesferien.
 

Kontaktinformasjon

Kristine Sandstå, v/Capus, 977 29 641

Arbeidssted

Nydalen allé 33
0484 Oslo

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Statnett

Referansenr.: 4829737021
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 13.08.2024