Litt om meg

Jeg er en trivelig dame i snart 30 årene. Jeg er mamma til en skjønn liten gutt på 2,5 år og vi trenger assistenter til vår lille familie. Jeg er omgjengelig og lett å bli kjent med. Jeg bor i et eget hus tilpasset mitt behov i rullestol, og har også rullestoltilpasset bil. Vi har også en liten hund, så det er en fordel om du ikke er allergisk. Som assistent vil du i hovedsak bistå meg med praktiske gjøremål som å lage middag, vaske, handle, og hjelpe meg når jeg drar utenfor hjemme –  men viktigst av alt hjelpe meg å gi sønnen min et aktivt og trygt liv. For stabilitet for min sønn ønsker jeg at du har god helse og lite fravær. Jeg er avhengig av mine assistenter for å få hverdagens gjøremål til å gå opp.
Det er viktig at du har omsorg og tålmodighet til en toårings hverdag. Du må like å delta på aktiviteter, både inne og ute. Det er også en fordel om du kan være med når jeg skal på reiser. Dagene mine er varierte, det vil derfor være at jeg noen dager er med deg på ærender og i vasking, mens andre dager sparer jeg energien til å være mamma.

Stillingsstørrelse og arbeidstid

Arbeidstiden vil i hovedsak være fra 07-09 og fra 14-18.30 i hverdager. På sikt trenger jeg hjelp også i helgene.

Hvis dette er en jobb du kan tenke deg, håper jeg du sender inn en søknad og blir en del av vår hverdag! Jeg har behov for både faste stillinger og tilkalling stillinger. Skriv i søknaden hvilken type stilling som kan være aktuell for deg, og gjerne noen ord om hvor mye du kan jobbe i løpet av en måned.

Nyere og godkjent politiattest må fremvises før tiltredelse.

Arbeidsoppgaver

Som min assistent vil dine arbeidsoppgaver blant annet være

Mye mer enn bare penger

Visste du at med erfaring fra jobben som personlig assistent er du ettertraktet også i andre jobber?

Når du jobber så tett på mennesker som assistenter gjør, får du en helt egen kunnskap om relasjonsbygging. Du får kunnskap og erfaringer som er unik og verdsatt i arbeidslivet! All arbeidserfaring er relevant for BPA assistenter. Vi mener at BPA ikke er en helsetjeneste, våre BPA-assistenter skal bidra til at våre vedtakseiere hver dag får En bedre hverdag!

Hva du får som assistent i BPA Nord:

Vil DU bidra til en bedre hverdag for mennesker med assistansebehov, samtidig som du får en spennende CV?
Søk assistentjobb hos BPA Nord!