AQUA & CARE AS ble etablert i 2003 og er en uavhengig leverandør innen vannbehandling som tilbyr service og reservedeler til UV-anlegg. Kundene våre er kommunale/private vannverk, oppdrettsnæringen, næringsmiddelindustri og offshore. Selskapet har gode økonomiske resultater og hadde i 2022 en omsetning på 63 millioner og et driftsresultat på 10 millioner. Vi er totalt 20 personer i selskapet og har kontorer i Bergen, Oslo og Ålesund. Vi opplever stor vekst i etterspørsel av våre tjenester og er nå på jakt etter en servicetekniker med base i Nord-Norge.

Er du glad i å reise og ønsker en spennende, variert og trygg jobb?

I motsetning til i store deler av verden tar vi det i Norge som en selvfølge at vi har godt og rent drikkevann i springen hele døgnet, året rundt. Det mange ikke vet er at dette ikke er noen selvfølge og at dette er et resultat av strenge regler for vannbehandling hvor Aqua & Care er en viktig del av kretsløpet.

De siste 20 årene har vi utført service på-, levert deler til- og oppgradert UV-anlegg som fjerner inntil 99,9% av alle bakterier uten bruk av miljøskadelige kjemikalier.

Hva kan Aqua & Care tilby deg?

Hva er det Aqua & Care ser etter?

Vi har en uformell og konfidensiell søknadsprosess. Dine arbeidsgivere vil ikke bli informert om din interesse før dette er avklart med deg.