Vikariat som havnebetjent i Alta Havn søkes frem til 31. mars 2025.

Vi har ledig vikariat som havnebetjent i Alta Havn, med mulighet for fast ansettelse. Vårt mål er å sikre en trygg og effektiv drift, og vi leter etter en dedikert og allsidig person til å bli en del av vårt team.

Alta havn er en flerbrukshavn som omfatter mange typer skipsfart. Hovedkategorier av brukere av Alta havn er cruise-, gods-, tank- og bulkskip, havbruk, hurtigbåter og fiskeri. Alta havn er også den største tilbyderen av marinaplasser til fritidsflåten i kommunen, samt eier av kaier og annen infrastruktur flere steder i Altafjorden. Hoveddelen av havnas aktivitet er konsentrert rundt anleggene i Bukta havneområde, som ligger nært bysentrum og i umiddelbar nærhet av E6 og lufthavn.

Alta Havn KF er et kommunalt foretak som eies av Alta kommune, og Alta kommunestyre er havnens øverste organ. Alta havnestyre leder virksomheten. Den daglige drift av havnen er satt til havneadministrasjonen, med havnesjefen som daglig leder.

Arbeidsoppgaver:

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi tilbyr:

Alta kommune inngår i den såkalte tiltakssonen i Finnmark og Nord-Troms som blant annet gir lavere skatt på alminnelig inntekt, skattefradrag (Finnmarks-fradraget), fritak for el-avgift på forbruk, nedskriving av studielån med inntil 20 prosent av opprinnelig lånegrunnlag, avgrenset oppad til 30 000 kroner per år (50 000 kroner for lærere), og gratis barnehageplass.

Nærmere informasjon om stillingen kan rettes til
Havnekaptein Arnt Trygve Nilsen, mobil 906 34 518
Styreleder Jan Martin Rishaug, mobil 908 66 055 

Søknadsfrist: Snarest.

Søkere vil bli fortløpende vurdert

Søknad på stilling sendes til elektronisk til:
Styrets leder: jan.martin.rishaug@alta.kommune.no
Havnekaptein: arnttrygve.nilsen@alta.kommune.no

Tiltredelse etter avtale. 

Vi ser frem til å høre fra deg.