Til vår avdeling i Alta søker vi etter en dyktig og engasjert håndverker
Stillingen byr på utfordrende og varierte arbeidsoppgaver innen montasje og service av glass- og fasadeløsninger.

Hva vi ser etter

Motivasjon, interesse og læringsvilje kan veie opp for manglende formell kompetanse om du ellers har de rette egenskapene. Da vil vi gi deg grundig opplæring i låsfaget. Du vil være vår representant utad og ansvarlig for å utføre dine oppdrag på en effektiv og nøyaktig måte.

Vi ønsker oss flere kvinner til bransjen, og oppfordrer kvinner til å søke.

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at: Du arbeider selvstendig, er kreativ og løsningsorientert, og generelt har stor arbeidskapasitet. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø. Har et stort engasjement for jobben din, er presis og ansvarsbevisst, og har klare krav til egen kvalitet. Du bidrar til at bedriften oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og yter topp service overfor både kunder, samarbeidspartnere og kollegaer.

Arbeidsoppgaver

Viktigste arbeidsoppgaver vil være installasjon og service av:

  • Dører, vinduer og fasader i glass og aluminium
  • Isolerglass, enkeltglass og spesielle glassløsninger
  • Sommerstuer og vinterhager
  • Glassrekkverk

Følgende kvalifikasjoner er ønskelige men ikke avgjørende:

  • Erfaring med løsninger og produkter innen dørmontasje, vindusmontasje, fasadeprodukter og/eller portløsninger for garasje og industri.
  • Relevant fag-/svennebrev slik som mekaniske fag eller byggfag.
  • Plettfri vandel; uttømmende politiattest må leveres før ansettelse

Vi tilbyr

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Konkurransedyktige betingelser som bilordning og alt av relevant arbeidsutstyr. Låsmontør rapporterer til avdelingsleder.