Hvem er du?

Vi søker etter deg som ønsker fast stilling i en fleksibel turnus. Turnusen er delt inn i 4 uker, der dine uker vil se slik ut; 7 dager jobb (12 timers vakt dagtid), 11 dager fri, 4 dager jobb (7 timer, ettermiddag) 6 dager fri. Arbeidet vil i hovedsak foregå i hjemmet, men kan også skje på skolebasen ved spesielle anledninger. Sammen med skole- og helsepersonell skal dere bidra til et helhetlig tilbud for vår datter. Du vil med andre ord jobbe tverrfaglig og det forventes at du deltar aktivt i ordningen.

Vi ser etter deg som ønsker å bli hos oss en stund og er med på å skape forutsigbarhet i vår ordning. Kompetansen du vil opparbeide deg er unik og ettertraktet i arbeidsmarkedet.

Vi har et godt arbeidsmiljø der alle kommer overens med alle, vi har mye humor og arbeidsdagene kan i stor grad styres selv. Det vi setter pris på med gjengen vår er at de er initiativrike, aktive og ryddige. Det ønsker vi at du også er. Vår gjeng er lett å bli kjente med og er vant til å jobbe som BPA, så om dette er nytt for deg vil de gi deg verdifull opplæring. Vi setter også pris på nysgjerrighet, endringsvilje og faglighet- det har vi mye av hos våre ansatte. Arbeidet foregår i 2:1 bemanning.

Vi tilbyr

Kvalifikasjoner

Mye mer enn bare penger

Visste du at med erfaring fra jobben som personlig assistent er du ettertraktet også i andre jobber?

Når du jobber så tett på mennesker som assistenter gjør, får du en helt egen kunnskap om relasjonsbygging. Du får kunnskap og erfaringer som er unik og verdsatt i arbeidslivet! All arbeidserfaring er relevant for BPA assistenter. Vi mener at BPA ikke er en helsetjeneste, våre BPA-assistenter skal bidra til at våre vedtakseiere hver dag får en bedre hverdag!

Hva du får som assistent i BPA Nord:

…og ikke minst den hotteste arbeidsgiver i Nord-Norge

Har du spørsmål til oss, ta kontakt med BPA-telefon: 406 22 364. Åpent hverdager 08.00 – 15.30

Vil DU bidra til en bedre hverdag for mennesker med assistansebehov, samtidig som du får en spennende CV?
Søk assistentjobb hos BPA Nord!