Energibransjen er i endring, og Statnett har en sentral rolle i å tilrettelegge for at Norge når sine klimamål fremover. Vi skal sørge for en sikker drift og effektiv kraftforsyning ved å utvikle fremtidens nett, markeds- og driftsløsninger, samt legge til rette for elektrifisering og ny grønn verdiskapning.

Statnett bygger flere nye transformatorstasjoner og rehabiliterer mange eksisterende stasjoner i hele landet. Alle disse transformatorstasjonene trenger et moderne kontrollanlegg. Vi er nå på jakt etter deg som ønsker å jobbe gjennom hele prosjektets forløp, fra forstudier til testing og idriftsettelse av ferdig bygget kontrollanlegg i stasjonene.

Stillingen har organisatorisk tilhørighet i seksjon Kontrollanlegg, team prosjekt. De ansatte er fordelt på de tre stedene Oslo (Nydalen), Alta (Raipas) og Trondheim (Strinda). Teamet stiller med tekniske ressurser og teknisk rådgivning innen kontrollanlegg i utbyggingsprosjekter og driftsprosjekter i hele Norge.
Seksjon kontrollanlegg ligger i avdeling Teknisk rådgivning og prosjektering, som er ansvarlig for leveranser som teknisk planlegging og prosjektering til drift og prosjekt.

Høres dette spennende ut? Ønsker du å bidra til å forme veien videre, og utvikle faget sammen med dyktige kolleger i et fagmiljø som brenner for det grønne skiftet?
Da hører vi gjerne fra deg!

Arbeidssted for stillingen kan være på et av våre kontorer i Oslo, Alta, eller Trondheim. En del reisevirksomhet må påregnes.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Kontaktinformasjon

Elisabeth Fauskanger, Teamleder, +4791559777

Arbeidssted

Oslo

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Statnett

Referansenr.: 4814180790
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 30.05.2024