Er du opptatt av et rettferdig og trygt arbeidsliv, og har lyst til å jobbe i Norges største fagforbund i privat sektor? Fellesforbundets formål er å organisere arbeidstakere og fremme deres lønns- og arbeidsvilkår. Som ansatt hos oss er du tett på viktige prosesser i norsk arbeidsliv. Fellesforbundet er sentrale i lønnsdannelsen for alle sektorer gjennom frontfaget, og vi jobber for at viktige saker for våre medlemmer får gjennomslag i norsk politikk. 

Region Nord-Norge har en ledig stilling som faglig sekretær i Finnmark. Region Nord-Norge har innenfor sitt regionområde ansvaret for opprettelse av avtaler, utvikling av forbundets lokale organisasjon, tvisteløsninger og å bistå medlemmer i juridiske saker.

Arbeidsoppgaver

Som faglig sekretær har du et spesielt ansvar for å profilere Fellesforbundet slik at vi får positiv synlighet i nærmiljøet.

Kvalifikasjoner

Du må regne med å reise en del i jobben.

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Fellesforbundet ønsker å være en arbeidsplass preget av mangfold med ansatte med ulik bakgrunn, utdanning, realkompetanse og livserfaringer. Vi ønsker at våre medarbeidere skal gjenspeile befolkningen med hensyn til kjønn, kjønnsuttrykk, alder, funksjonsevne, seksuell orientering og flerkulturell bakgrunn.

Kontaktinformasjon

Per Christian Jacobsen, regionleder i region Nord-Norge, 900 78 704
Kristin Strupstad, seniorkonsulent i personal- og utviklingsavdelingen, 911 95 023

Arbeidssted

Løkkeveien 41
9510 Alta

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Fellesforbundet

Referansenr.: 4809794064
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 22.05.2024