Ledig stilling i Alta:

Ser du etter en jobb som gir deg overskudd til å hygge deg på fritiden? Da kan BPA være jobben for deg! Jeg har assistenter som har hygget seg max på fritiden, og nå skal ut i svangerskapspermisjon.

Jeg er en engasjert kvinne i 30 årene med en muskelsykdom som søker etter assistenter til å bistå meg i hverdagen. Selv om jeg har en muskelsykdom og sitter i rullestol, stanser det meg ikke fra å leve et aktivt liv med jobb, reising, venner, familie og forskjellige fritidsaktiviteter i tillegg til vanlige hverdagslige oppgaver. Jeg trenger bistand til alt av hverdagslige oppgaver hjemme og på jobb, og som min assistent vil du være viktig for at livet mitt skal fungere optimalt. Jobben som BPA er variert; noen dager er det mye som skjer, mens andre dager er rolige. Som min assistent vil du være tett på mitt liv og min hverdag, og det er derfor viktig at vi trives i hverandres selskap.

BPA er en alternativ måte å organisere bistand og assistanse til personer med nedsatt funksjonsevne. Som BPA kan du være med på å la meg leve et aktivt og meningsfylt liv. Det er ingen krav til utdannelse for å kunne jobbe som BPA, men det er viktig at du har forståelse av at BPA ikke er et omsorgsyrke og at ikke alle arbeidsdager er like.

Har fått tilbakemelding fra flere av mine assistenter at dette er drømmejobben de ikke visste de ønsket seg, nettopp fordi den er så variert.

Jeg har nå en ledig stilling som nattevakt 52 % stilling

Stillingen inngår i fast turnus med jobb hver fjerde helg. Ønskelig med oppstart snarlig.

Turnusen:

52% nattevakt. 7 vakter på 4 uker, jobb hver 4.helg

Uke 1: mandag til torsdag kl.22 til kl.0730 (partallsuker)

Uke 2: fri

Uke 3: helg: fredag kl.1930 til kl.8, lørdag kl.20 til kl.08, søndag kl.20 til kl.0730 (partallsuker)

Uke 4: fri

Krav til søker:

BPA krever ikke helsefaglig bakgrunn.

Dette kan vi tilby:

Ser frem til å motta søknad og CV! 

 

Medvind Assistanse AS er et norskeid selskap som leverer likestillingsverktøyet BPA for mennesker med funksjonsvariasjon. For funksjonsvarierte skal BPA bidra til å til å gi mulighet til å leve et aktivt og selvstendig liv med fokus på selvrealisering og samfunnsdeltakelse. BPA handler like mye om friheten til å kunne velge hvilket liv man vil leve, og hvem man vil være. Med BPA skal man i størst mulig grad kunne ivareta plikter, interesser, behov og ønsker som alle andre samfunnsborgere.

Medvind Assistanse AS ble stiftet i 2020 og har lokale kontorer i store deler av landet.