Om stillingen

Som bedriftssykepleier i HEMIS har du ansvar for gjennmoføring av følgende arbeidsoppgaver:

Hemis har små og store kunder i hele Finnmark, slik at noe reisevirksomhet må påregnes både alene og sammen med kollegaer. 

Stilingen stiller krav til selvstendighet, nøyaktighet og evnen til å kommunisere med både kunder og kollegaer. 

Stillingen er lyst ut som 1 års vikariat, men det er gode muligheter for fast ansettelse da oppdragsmengden er stadig økende. 

Oppstart for stillingen er så raskt som mulig. Vi gjennomgår søknader og gjennomfører intervjuer fortløpende så ikke nøl med å send inn en søknad. 

 

Hvem er du?

Vår nye kollega må være en offentlig godkjent sykepleier. Du må ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, og være fleksibel. Du må klare å bevare oversikt selv når arbeidsoppgavene blir mange.

Du må ha evne til å planlegge og å jobbe selvstendig og systematisk, samtidig som du også må kunne jobbe i team. Du må være innstilt på å reise, da det er en del reiseaktivitet ut til våre kunder. Det er en fordel om du behersker samisk og engelsk muntlig.

 

Vi tilbyr

Vi kan tilby en spennende stilling med faglige utfordringer, gode utviklingsmuligheter og stor grad av selvstendighet. Du må ha gode norsk kunnskaper skriftlig og muntlig. Lønn etter avtale. Stillingen forutsetter at du har førerkort kl. B, og disponerer bil.  Personlig egnethet vil bli vektlagt.