👐 Bli en del av vårt engasjerte og tverrfaglige team som barnepsykiater ved BUP Alta! 

 

Vi er på jakt etter en dyktig og engasjert barnepsykiater med evne til å jobbe selvstendig, og i team. Vi ser etter deg som innehar høy faglig standard og gode relasjonelle ferdigheter. Videre ser for oss at du er fleksibel, strukturert og initiativrik. Vi legger vekt på kontinuerlig utvikling, innovasjon og en proaktiv tilnærming for å kunne levere det aller beste helhetlige tilbudet innen psykisk helsevern for barn og unge.   

BUP Alta er et tverrfaglig sammensatt team med ulik kompetanse og erfaring. Vi har et veldig godt arbeidsmiljø med høy grad av inkludering og ivaretagelse. Vi ønsker at våre medarbeidere skal trives og utvikles i jobben sin. Vi etterstreber høy kvalitet i det kliniske arbeidet og har fokus på gode pasientforløp og kontinuerlig kvalitetssikring av arbeidet vårt. 

Hos oss vil du blant annet delta i poliklinisk utredning og behandling av psykiske vansker, symptombilder og tilstander hos barn og unge, som medfører ulik grad av funksjonstap. Vårt opptaksområde er Alta, Hasvik og Loppa kommune med omtrent 5000 barn og unge i alderen 0 – 18 år.

Vi bruker moderne teknologi som videokonsultasjoner, Teams og Whereby for å sikre effektiv kommunikasjon og behandling. Vi har gode relasjoner med våre nære samarbeidspartnere, og vi jobber tett sammen for å sikre best mulig omsorg og kunne bidra til bedre livskvalitet for våre barn- og unge.

Høres dette ut som noe for deg ønsker vi deg ❤ velkommen til å søke på stillingen.📹 Ta gjerne en virtuell rundtur i klinikken vår her.

Alta har et variert næringsliv, kulturliv, friluftsliv og er et handels- og servicesenter for Vest-Finnmark og Nord-Troms. Her får du muligheten til å bo tett på både natur og byliv. Les mer om Alta HER.

Søknader kan bli vurdert fortløpende og ansettelse kan foretas.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

❤ HER BETYR DU MER!

Viktig informasjon til deg som søker

Kontaktinformasjon

Espen Olsen, Enhetsleder, +4747955014, Olsen Espen

Arbeidssted

Markveien 31
9510 Alta

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Finnmarkssykehuset HF

Referansenr.: 4818016104
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 23.06.2024