Er du en erfaren leder med dokumenterbar suksess innen detaljhandel eller restaurant bransjen? Backstube er på utkikk etter en resultatorientert person til å fylle rommen som regionsjef Nord.

Om Backstube:

Backstube er et ungt og moderne bakeri i kraftig vekst med 7 års drift og over 40 utsalg i Norge. Hos oss får du et bredt utvalg av bakervarer til høy kvalitet og fornuftige priser. Vi kombinerer strålende service og enkel handel (selvbetjening) til våre rundt 20.000 daglige kunder. Produktene og kulturen vår er europeisk og multikulturell, og vi elsker den åpne, internasjonale stemningen i våre butikker. Som team hjelper vi hverandre, har en høy grad av profesjonalitet i opplæring og drift, og tilbyr en trygg og forutsigbar jobb. Høres dette spennende ut? Fortsett å lese!

Rollen:

Som regionsjef Nord hos Backstube vil du få det overordnede ansvaret for våre butikker i region Nord. Dette innebærer å veilede våre butikksjefer i operasjonelle og personaladminstrative oppgaver. Rollen krever noe reising til våre butikker. Det er forventet at regionssjefen er innom butikkene 1 gang i måneden.

Hva er arbeidsoppgavene dine som regionsjef?

Personell/HR

Drift/Operasjonell

Standard/Kvalitetssikring

Annet

Stillingen rapporterer til Head of operations

Hvem er du?

Hvorfor Backstube?

Å bli med i Backstube-teamet betyr å ta del i en resultatfokusert organisasjon dedikert til fremragende prestasjoner. I tillegg til konkurransedyktig kompensasjon, tilbyr vi:

INTERESSERT?

Å finne kandidater med den rette kompetanse er veldig viktig for oss. Om du er interessert i denne stillingen og din profil samsvarer med den profilen vi søker, ser vi frem til å motta din søknad! Send inn din søknad via annonsen allerede i dag. Søknadene behandles fortløpende.

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med ansvarlig rekrutterer Martine Myhre på e-post: martine@fehmab.no