Jeg heter Maria, er 24 år og bor i Alta. Jeg har alvorlig ME og er avhengig av rullestol/liggevogn for å komme meg rundt. Har veldig lite energi og derfor behov for assistanse i hverdagen.

Når jeg har krefter er jeg en veldig livsglad dame. Elsker å være ute i naturen, hvor isfiske er favorittaktiviteten. Er veldig familiekjær og veldig glad i dyr. Jeg er i en flytteprosess og ønsker å skaffe meg hund når jeg får flyttet i egen leilighet.

Jeg liker også å filme og redigere og driver med TikTok. Gjerne sjekk ut kontoen min (@mariaringbu) for å bli litt bedre kjent med meg.

Dessverre styrer sykdommen mye av hverdagen så jeg må hvile mye av tiden. Det er derfor viktig at du kan tilpasse deg etter formen min, være rolig og ta hensyn. Jeg søker etter deg som har godt humør og som ønsker å bidra til å gjøre hverdagen min bedre.

Nå har jeg behov for en assistent som kan jobbe mellom 80 – 100%. Turnusen er tredelt med vakter som går fra 08-16, 16-23 og 23-08.  

Arbeidsoppgaver:

⁃Forflytning til og fra rullestol/liggevogn

⁃Husarbeid, handling og matlaging

⁃Hjelpe til med personlig stell

⁃Bestille apotekvarer

⁃Stell av kjæledyr

⁃Kjøre og ledsage meg forskjellige steder

 

Ønskede kvalifikasjoner:

⁃Motivert, punktlig, tilpasningsdyktig, pålitelig og blid

⁃Grei fysisk form

⁃Førerkort

⁃Gode norskkunnskaper

⁃Ikke allergisk mot dyr

⁃Plettfri vandel

Høres dette interessant ut? Sleng gjerne inn en søknad! 

Medvind Assistanse AS er et norskeid selskap som leverer likestillingsverktøyet BPA for mennesker med funksjonsvariasjon. For funksjonsvarierte skal BPA bidra til å til å gi mulighet til å leve et aktivt og selvstendig liv med fokus på selvrealisering og samfunnsdeltakelse. BPA handler like mye om friheten til å kunne velge hvilket liv man vil leve, og hvem man vil være. Med BPA skal man i størst mulig grad kunne ivareta plikter, interesser, behov og ønsker som alle andre samfunnsborgere.

Medvind Assistanse AS ble stiftet i 2020 og har lokale kontorer i store deler av landet.